ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT

HUNGIAN OPEN EUROP CUP VERSENYZŐKNEK

 1. A versenyre 2022. augusztus 25-ig  lehet jelentkezni, a Dányi Rendezvény hivatalos oldalán (www.danyirendezvenyek.hu). A rendezvény helyszínén már nevezni nem lehet!
 2. A verseny reggelén a versenyzők modelljeikkel a regisztrációs asztalnál regisztrálnak, 8.00-tól 9.00-ig, aki nem ebben az időben jelentkezik, az automatikusan versenyből kizárja magát.
 3. A versenyen szakmai bizonyítvánnyal vagy érvényes tanulói szerződéssel rendelkező szakemberek vehetnek részt, amit a regisztrációs pultnál bemutatnak, vagy a jelentkezéskor az e-mailhez csatolják.
 4. A külföldi jelentkezők a fenti feltételeknek megfelelően az adott országban hivatalosan elfogadott képesítést igazoló dokumentumot kötelesek bemutatni a jelentkezéskor.

 

A verseny megkezdése előtt a regisztráció kötelező!

A regisztrációhoz szükség van:

 • jelentkezési lap
 • nevezési díj befizetésének másolata
 • szakmai bizonyítvány bemutatására

 

Kezdőnek számít az a szakemberjelölt, szakképesítése 2 évnél nem régebbi, valamint az, aki tanulói jogviszonyban áll, és versenyen nem ért el I. helyezést.

Mindkét feltételt hivatalos, a képzőintézmény által kiállított dokumentummal/bizonyítvánnyal kell igazolni a jelentkezéskor.

 

Haladónak számít az a szakember, akinek szakképesítése 2 évnél régebbi.

 

A versenyző a kiírás elolvasásával a regisztrációval és a nevezési díj befizetésével elfogadja a versenyszabályzatot.

 

Amennyiben a szervező rajta kívülálló okok miatt nem tudja megtartani a rendezvényt, abban az esetben a nevezési díj nem jár vissza.

 • A versenyzőknek saját modelljeikről kell gondoskodniuk. A modellnek legalább 16 évesnek kell lennie.
 • Amint a verseny elkezdődik a versenyző és vagy modell nem hagyhatja el a verseny területét a szervezők engedélye nélkül.
 • Amikor a verseny befejeződik a versenyzőknek azonnal abba kell hagyni a munkát össze kell pakolnia, munkaterületét azonnal meg kell tisztítania és el kell hagyni a pástot.
 • A versenyző NEM érintheti meg a modellt, amíg a zsűri le nem zsűrizte. Ennek megszegése kizárást eredményez.
 • Verseny végeztével a modellnek fel kell állnia és a szervezők instrukcióit kell követnie.
 • A modell verseny területét engedély nélkül nem hagyhatja el, csak pástbíró kíséretével teheti meg.
 • Amíg a zsűrizés folyik, a modell NEM beszélhet másik modellel vagy a zsűritagokkal.

 

A versenyhelyszínére ételt, s italt behozni tilos, Kivétel, bármely ételallergiában szenvedő, melyet orvosi igazolás felmutatása ellenében vihet csak be a helyszínre!!!

 

A helyszínen történik a díjátadás ünnepi keretek között.

Aki nem tudja átvenni nyereményét, vagy nem gondoskodik arról, hogy helyette a megbízottja átvegye, úgy a szervezőnek nem kötelessége eljuttatni hozzá semmilyen formában!

 

A változtatás jogát minden versenyszámunkban fenntartjuk!